Elk type document kun je in Yuki koppelen aan een dossier:

• vanuit het geopende document
  • vanuit het geopende dossier (alleen de beheerder van het dossier)
  • m.b.v. de functie 'Niet gekoppeld'.

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein, de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' of de beheerder van een dossier kan een document aan een dossier koppelen.

Bij het spreiden/verplaatsen van een factuur die reeds gekoppeld is aan een dossier blijven alle transacties aan het dossier verbonden.

Koppelen vanuit geopend document

Wanneer je vanuit een willekeurig geopend document op de knop Bewerken klikt, kun je het document koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om de factuur aan een dossier te koppelen.

Gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein

Gebruiker met rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant'

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt het document aan het dossier gekoppeld.

Koppelen vanuit geopend dossier

Wanneer je als beheerder vanuit een geopend dossier op de knop Meerdere documenten uploaden klikt, kun je één of meer documenten koppelen aan het dossier.

Geef aan dat het document of de documenten moeten worden geüpload in de ordner 'Uitzoeken Yuki'. Doorloop vervolgens de gebruikelijke stappen voor het uploaden van documenten in Yuki.

Koppelen m.b.v. de functie 'Niet gekoppeld'

Beweeg met je muis boven het icoon Dossiers in de navigatiebalk en klik vervolgens op Niet gekoppeld om één of meer documenten te koppelen aan het dossier.

Voor een uitgebreide beschrijving van de functie 'Niet gekoppeld' zie artikel 'Niet gekoppelde gegevens aan dossier'.

Gekoppeld document in dossier bekijken

Je vindt het document in het dossier terug in het overzicht Omzet en kosten, onder de Koppelingen ('Document(en)' en in dit voorbeeld 'Inkoopfacturen') van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Omzet en kosten

Koppelingen (Document(en))

Koppelingen (Inkoopfacturen)

Totaaloverzicht