Een afspraak kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de Agenda.

De agenda is alleen beschikbaar in een domein met Yuki Financieel

Alleen een gebruiker met toegang tot een dossier kan een afspraak aan het desbetreffende dossier koppelen.

Een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein heeft geen toegang tot de agenda in het domein en kan dus geen afspraken koppelen aan een dossier.

Beweeg met je muis boven het icoon Agenda in de navigatiebalk en klik vervolgens op Nieuwe afspraak óf open een bestaande afspraak en klik op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om deze afspraak aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de afspraak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde afspraak in dossier bekijken

Je vindt de afspraak in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Afspraken)

Totaaloverzicht