Een afspraak kun je in Yuki koppelen aan een dossier vanuit de module Agenda.

Open de module Agenda en maak een nieuwe afspraak óf klik op de bestaande afspraak die je wilt koppelen aan een dossier.

Klik in de bestaande geopende afspraak linksboven in je scherm op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld Dossier en selecteer een dossier om deze afspraak aan een dossier te koppelen.

Wanneer je in het veld Dossier een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de afspraak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde afspraak in dossier bekijken

Je vindt de afspraak in het dossier terug onder de Koppelingen van het dossier én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Afspraken)

Totaaloverzicht