Bunq is een internetbank die al hun diensten aanbiedt via een app op je mobiele telefoon.

In Yuki is het mogelijk om een elektronisch bankbestand van de Bunq bank te importeren.

Je Bunq banktransacties moet je in Yuki aanleveren in MT940 formaat.

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van de Bunq bank kunt downloaden voor je zakelijke rekening:

• Vanuit je Bunq app kies je bovenin de tab 'rekeningen'
  • Klik op de rekening waarvan je het afschrift wilt downloaden
  • Klik op het tandwieltje 'instellingen'
  • Klik op 'Exporteer overzicht'
  • Onder 'periode' geef je de van- tot en met datum aan waarvan je je afschriften wil downloaden
  • Bij formaat kies je 'MT940'
  • Vervolgens klik je rechtsboven op 'Exporteer'
  • Het communicatie scherm van je smartphone opent zich en je kunt het afschrift downloaden
  • Je kunt het bestand nu opslaan
    Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.

Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het upload in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.