In Yuki kun je een aantal overzichten van dossiers bekijken die in feite dezelfde lijst tonen maar met een andere filter. De volgende overzichten van dossiers zijn aanwezig:

• Lopende dossiers
  • Mijn dossiers
  • Alle dossiers
  • Recent bekeken

Lopende dossiers zijn dossiers zonder einddatum of waarvan de einddatum in de toekomst ligt.

De gebruiker die het dossier heeft aangemaakt is de beheerder van het dossier. Hij of zij bepaalt welke gebruikers toegang hebben tot het dossier en deze dus kunnen bekijken en/of wijzigen.

Gebruikers met de rol 'Backoffice' in het domein hebben toegang tot alle dossiers behalve de dossiers met het toegangsniveau 'Beheerder en leden'

Beweeg met je muis boven het icoon Dossiers in de navigatiebalk en klik vervolgens op Lopende dossiers, Mijn dossiers, Alle dossiers of Recent bekeken.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kun je de volgende knoppen gebruiken:

1. Maak een nieuw dossier aan.
  2. Maak hier je keuze waarop je de dossiers wilt filteren; lopende dossiers, mijn lopende dossiers, alle dossiers, mijn dossiers of recent bekeken dossiers.
  3. Lijstweergave (details) van dossiers.
  4. Dossierkast weergave.
  5. Tag cloud.
  6. Zoek een dossier op naam of de code van het dossier.
  7. Sorteer op einddatum of op begindatum van het dossier.
  8. Voer het selectiecriterium in;
    = Eind- of begindatum is gelijk aan de geselecteerde datum.
    <= Eind- of begindatum is hetzelfde of ligt voor de geselecteerde datum.
    => Eind- of begindatum is hetzelfde of ligt na de geselecteerde datum.
  9. Hier kan een datum worden geselecteerd.
  10. Filter per administratie, in geval van meerdere administraties in het domein.
  11. Zet automatisch toewijzen aan voor deze dossiers (met een code van tenminste 6 tekens)
  12. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  13. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand.

Alle kolommen in de getoonde overzichten kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.