In overleg met het administratiekantoor/accountant wordt besloten of er voor de ondernemer een Basis licentie of een Plus licentie wordt afgenomen. De licentiekosten worden door Yuki gefactureerd aan het administratiekantoor/accountant.

De Basis licentie kan op elk moment door het administratiekantoor/accountant worden omgezet naar een Plus licentie.

De Basis of Plus licentie kan op elk moment door de ondernemer worden geüpgraded naar Yuki Financieel. De kosten voor Yuki Financieel worden door Yuki gefactureerd aan de ondernemer.

Basis of Plus licentie

Met één van beide licenties kan de ondernemer o.a. facturen aanleveren, vragen stellen, het archief inzien, de financiële monitor bekijken en bankkoppelingen beheren.  De volgende functies zijn beschikbaar:

• Aanleveren van documenten en bestanden van banken
  • Vragen aan partner stellen of vragen van partner beantwoorden
  • Toegang tot het online archief van de administratie
  • Financiële monitor met beperkte functionaliteit (geen proef- en saldibalans)
  • Koppeling met ABN AMRO, ING, Rabobank en Knab
  • UBL verwerken en ophalen
  • Mobiele app (iOS en Android)
  • Yuki Factuur: online factureren (inclusief periodieke facturen) en herinneringen en/of aanmaningen versturen (alleen beschikbaar in Plus licentie)
  • Yuki Betaalservice: betaallijst voor alle nog te betalen facturen, betalen van facturen met SEPA betaalbestand (alleen beschikbaar in Plus licentie).

Beperkingen

• Maximaal één gebruiker per administratie
  • Geen relatie management, module Adresboek (CRM)
  • Geen uitgebreide zoommogelijkheden
  • Geen export van financiële transacties mogelijk door ondernemer.

Aanvullende modules / functionaliteit die door administratiekantoor/accountant kan worden geactiveerd

• Salariskoppeling met Nmbrs of Loket
  • Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Yuki Webservice (tot 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Plus (meer dan 5000 calls per dag)
  • Yuki WKR: automatische verwerking van werkkosten in administratie, actuele informatie hoeveel werkkosten de vrije ruimte nog toelaat.

Aanvullende modules / functionaliteit die door ondernemer (rol 'Directie) kan worden geactiveerd

• Yuki Factuur Freemium: gelimiteerde gratis versie van nieuwe Factuur en Offerte module
  • Yuki Factuur: online factureren (inclusief periodieke facturen) en herinneringen en/of aanmaningen versturen (alleen te activeren in Basis licentie)
  • Yuki Offerte: online offertes versturen en status van offertes bijhouden
  • Mollie: Mollie gebruiken als betalingsprovider voor je digitale verkoopfacturen
  • Yuki Betaalservice: betaallijst met nog alle te betalen facturen, betalen van facturen met SEPA betaalbestand (alleen te activeren in Basis licentie)
  • Yuki Financieel: meer gedetailleerde rapportage.

Yuki Financieel

Yuki Financieel biedt de ondernemer veel meer functies en een volledig boekhoudpakket. De volgende functies zijn beschikbaar:

• Aanleveren van documenten en bestanden van banken
  • Vragen stellen of beantwoorden
  • Toegang tot het online archief van de administratie
  • Financiële monitor (met proef- en saldibalans)
  • Koppeling met ABN AMRO, ING, Rabobank en Knab
  • UBL verwerken en ophalen
  • Mobiele app (iOS en Android).

Extra functionaliteit

• Meerdere gebruikers met eigen rechten per domein
  • Uitgebreide zoommogelijkheden in de financiële monitor.
    De ondernemer ziet o.a. overzichten van klanten en leveranciers, kan omzet en kosten én bezittingen en schulden bekijken en kan inzoomen tot op grootboek niveau.
  • Module Adresboek (CRM) met uitgebreid totaaloverzicht van de in- en verkoop.
  • Export van financiële transacties door ondernemer mogelijk.
  • Het versturen en ontvangen van e-mail in Yuki
  • Bedrijfsagenda die toegankelijk is voor alle gebruikers waardoor je o.a. afspraken kunt delen.

Aanvullende modules / functionaliteit die door administratiekantoor/accountant kan worden geactiveerd

• Salariskoppeling met Nmbrs of Loket
  • Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Yuki WKR: automatische verwerking van werkkosten in administratie, actuele informatie hoeveel werkkosten de vrije ruimte nog toelaat.

Aanvullende modules / functionaliteit die door ondernemer (rol 'Directie) kan worden geactiveerd

• Gebruikers met rol
  • Werknemer (zonder rol)
  • Yuki Factuur Freemium: gelimiteerde gratis versie van nieuwe Factuur en Offerte module
  • Yuki Factuur: online factureren (inclusief periodieke facturen) en herinneringen en/of aanmaningen versturen
  • Yuki Offerte: online offertes versturen en status van offertes bijhouden
  • Mollie: Mollie gebruiken als betalingsprovider voor je digitale verkoopfacturen
  • Yuki Betaalservice: betaallijst voor alle nog te betalen facturen, betalen van facturen met SEPA betaalbestand.
  • Yuki Incasso: incasseren van verkoopfacturen met SEPA incassobestand

• Yuki Dossiers: voeg een dimensie toe aan je financiële voor het analyseren van projecten of dossiers
  • Yuki Uren: uren schrijven en factureren
  • Yuki Workflow: documenten en taken digitaal door je bedrijf sturen
  • Yuki  Webservice: (tot 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Plus (meer dan 5000 calls per dag).