Scanner ondersteuning

Als algemeen uitgangspunt geldt dat de scanner WIA of TWAIN moet ondersteunen om gebruikt te kunnen worden vanuit Yuki. Scannen vanuit Yuki betekent dat de ScanWizard werkt. Andere scanners kunnen dan nog steeds goed werken maar het scannen moet dan naar de harddisk worden gedaan om daarna de bestanden te 'uploaden'.

Browser ondersteuning

De Chrome browser ondersteunt de ScanWizard niet, wil je deze toch in Chrome gebruiken dan dien je de extensie ClickOnce for Google Chrome te installeren. Hier vind je de link.

ClickOnce for Google Chrome is een extensie van een' derde partij'. Yuki kan hier geen support op geven.