Scanner ondersteuning

Als algemeen uitgangspunt geldt dat de scanner WIA of TWAIN moet ondersteunen om gebruikt te kunnen worden vanuit Yuki. Scannen vanuit Yuki betekent dat de ScanWizard werkt. Andere scanners kunnen dan nog steeds goed werken maar het scannen moet dan naar de harddisk worden gedaan om daarna de bestanden te 'uploaden'.

TIP!

Sommige scanners hebben software waarmee je ook kunt scannen naar Dropbox of Google Drive, Wanneer je Dropbox of Google Drive hebt gedeeld met Yuki heb je dezelfde functionaliteit als de ScanWizard.

Browser ondersteuning

Internet Explorer wordt vanaf 01-01-2019 niet meer ondersteund door Yuki. Stap daarom over op de Google Chrome browser. De Chrome browser ondersteunt echter niet de ScanWizard. Wanneer je de ScanWizard in Chrome wilt gebruiken moet je de extensie ClickOnce for Google Chrome installeren. Hier vind je de link).

ClickOnce for Google Chrome is een extensie van een derde partij. Yuki kan hier geen support op geven.