Indien een gebruiker zijn of haar wachtwoord is kwijtgeraakt, kan er op de inlogpagina worden geklikt op Wachtwoord vergeten?

Het volgende scherm wordt geopend:

De volgende gegevens moeten worden ingevoerd:

• Het e-mailadres waarmee je bij Yuki inlogt
  • De volledige naam (voornaam + achternaam) waarmee je bij Yuki geregistreerd bent
  • Klik op de knop Versturen.

Wanneer deze gegevens correct zijn ingevuld, wordt er een automatisch willekeurig opgesteld wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres waarmee je inlogt. Dit wachtwoord dient bij de eerstvolgende keer dat je inlogt te worden aangepast.

Als dit niet lukt, neem dan contact op met Yuki via een e-mail naar support@yuki.nl of telefonisch via 010 201 97 34.

Yuki biedt geen mogelijkheid om vergeten inlognamen op te sturen naar gebruikers. Indien een gebruiker zijn of haar inlognaam kwijt is dien je deze, indien mogelijk, bij een andere gebruiker op te vragen of contact op te nemen met de Yuki supportafdeling.