De inlognaam kan door de gebruiker zelf altijd worden gewijzigd indien hij of zij al ingelogd is in de Yuki omgeving. Hiervoor moet de eigen adreskaart worden geopend en vervolgens bovenin het scherm worden geklikt op de knop Wachtwoord.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier kan worden gespecificeerd dat de inlognaam moet worden gewijzigd naar een nieuwe inlognaam. Het huidige wachtwoord moet worden ingevoerd samen met het nieuwe e-mailadres waarmee de gebruiker wil inloggen.

TIP!

Indien er is besloten om de inlognaam aan te passen omdat het e-mailadres niet meer in gebruik of toegankelijk is, is het aan te raden deze inlognaam ook aan de debiteurenafdeling van Yuki kenbaar te maken. Je ontvangt hierdoor de factuur die Yuki je stuurt op jouw nieuwe e-mailadres.