Je kunt het e-mailadres om in te loggen zelf altijd wijzigen wanneer je bent ingelogd in de Yuki omgeving.

Je kunt vanuit twee verschillende plaatsen in Yuki je e-mailadres wijzigen:

• Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties.
    Zoek en open in het nu geopende scherm de eigen relatiekaart en klik vervolgens op de knop Wachtwoord.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Instellingen in de navigatiebalk en klik vervolgens op Wijzigen wachtwoord

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer de optie Wijzigen e-mailadres voor login. Hier kan worden gespecificeerd dat de inlognaam moet worden gewijzigd naar een nieuwe inlognaam. Het huidige wachtwoord moet worden ingevoerd samen met het nieuwe e-mailadres waarmee je wilt inloggen.

Klik vervolgens op de knop Bewaren om het nieuwe e-mailadres op te slaan.

TIP!

Indien er is besloten om de inlognaam aan te passen omdat het e-mailadres niet meer in gebruik of toegankelijk is, is het aan te raden deze inlognaam ook aan de debiteurenafdeling van Yuki kenbaar te maken. Je ontvangt hierdoor de factuur die Yuki je stuurt op jouw nieuwe e-mailadres.