Na het verwerken van het document kunnen de details van de boeking worden bekeken door in het geopende document bovenin het scherm te klikken op de knop Details boeking.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier worden de transacties getoond die aan het document verbonden zijn. Door op de knop Export te klikken worden de transacties van een inkoop- of verkoopfactuur geëxporteerd in UBL formaat (XML-bestand).

Er kan worden gekozen om het verwerkte document in dit scherm te tonen of te verbergen.