Na het verwerken van het document kunnen de details van de boeking worden bekeken door in het geopende document te klikken op de knop Details boeking.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier worden de transacties getoond die aan het document verbonden zijn. Door op de knop Export te klikken worden de transacties van een inkoop- of verkoopfactuur geëxporteerd in UBL formaat (XML-bestand).

Er kan worden gekozen om het verwerkte document in dit scherm te tonen of te verbergen.