In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle bankherkenningsregels die zijn aangemaakt in een domein.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe Accountant' kunnen dit overzicht bekijken

Beweeg met je muis boven het icoon Bank in de navigatiebalk en klik vervolgens op Herkenningsregels

Het volgende scherm wordt geopend:

De knop Cache manager is alleen beschikbaar voor een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein.

Om een nieuwe herkenningsregel aan te maken klik je op de knop Nieuw. Door te klikken op > voor de omschrijving van de herkenningsregel kun je de betreffende regel wijzigen.

De herkenningsregels kunnen worden gesorteerd op grootboekrekening en prioriteit.

Daarnaast kun je kiezen om alle herkenningsregels te bekijken of alleen de regels die op een bepaald datum actief zijn.