In dit overzicht zie je een lijst van documenten die vanuit een externe bron aan Yuki zijn aangeboden. Dit zijn bijvoorbeeld e-mails verstuurd naar je Yuki e-mailadres of documenten verwerkt met TNT Scanpost. Ook de documenten die via Dropbox zijn aangeleverd vind je hier terug. Documenten die je zelf hebt gescand of geüpload staan niet in dit overzicht.


Gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen dit overzicht alleen bekijken.

Gebruikers met de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kunnen de documenten (digitale post) ook afhandelen.


Het doel van dit overzicht is je te attenderen op documenten die mogelijk onterecht aan je administratie zijn aangeboden. Loop de lijst door op zoek naar documenten van "verdachte aanbieders". Vind je die niet, markeer dan alle documenten en handel ze af. Vind je een verdacht document, stuur dan een vraag naar je Backoffice, zodat die maatregelen kan nemen.


Vanuit dit overzicht kun je beslissen wat je met deze binnengekomen documenten wilt doen. Je kunt hier doorklikken en het document zelf alvast bewerken.


Open de module Yuki Postbus en klik vervolgens links in je scherm op Digitale postHet volgende scherm wordt geopend:Bovenin je scherm zie je de volgende knoppen:

  1. Afhandelen: het binnengekomen document heb je gezien en is verder akkoord. Het document verdwijnt uit het overzicht van binnengekomen e-mails. Het is puur een signaallijst. De documenten worden sowieso door Yuki verwerkt ook als je het document niet afhandelt, tenzij je het document verwijdert.
  2. Taak aanmaken: er moet een taak aangemaakt worden voor het document. In de taak kunnen verdere details worden opgenomen.
  3. Doorsturen: één of meerdere personen moeten geattendeerd worden op een binnengekomen document. Er kunnen geen verdere details worden opgenomen.
  4. Vraag aan de Backoffice: over het binnengekomen document wil je een vraag stellen aan de Backoffice.