In het digitaal archief kun je voorgaande versies van een bestand terughalen.

Open de module Archief en klik op > voor het desbetreffende bestand waarvan je een vorige versie wil ophalen. Het volgende scherm wordt geopend:

Om de versies te kunnen bekijken klik je eerst op het pijltje voor de omschrijving van het document. Vervolgens krijg je bij de regel Bestand de link Versies te zien.

Door te klikken op deze link wordt een overzicht van de versies getoond met daarin de huidige en de vorige versies. Indien er vorige versies van het document aanwezig zijn kun je deze downloaden door te klikken op de knop Download.