In Yuki kun je een overzicht bekijken waarin per leverancier het openstaande bedrag van de nog onbetaalde facturen wordt getoond.

Open de module Inkoop en klik vervolgens links in je scherm op Saldilijst

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt desgewenst de getoonde kolommen in het overzicht aanpassen.

Daarnaast kunnen de kolommen in het overzicht aflopend of oplopend worden gesorteerd.

In het Zoekveld kan worden gezocht naar een leverancier op basis van (een deel van) de naam.