In Yuki kun je een overzicht (met zoekfunctie) bekijken van alle inkoopfacturen. Je kunt zoeken op onderwerp, bedrag, factuurnummer etc. Tevens kun je o.a. filteren op alle inkoop creditfacturen, alle onbetaalde of deels betaalde facturen.

Beweeg met je muis boven het icoon Inkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Inkoopfacturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kun je de volgende knoppen gebruiken:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier
  2. Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in. Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.

Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kun je ook filteren op Valuta.

3. Selecteer hier de periode waarvan je de inkoopfacturen wilt bekijken.
  4. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde inkoopfactuur.
  5. Wissel tussen het overzicht van alle inkoopfacturen of alle inkoop creditfacturen.
  6. Stuur dit overzicht naar de ondernemer (alleen beschikbaar voor de backoffice)
  7. Selecteer het overzicht van alle inkoopfacturen van de juiste administratie.
  8. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  9. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand.