In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle inkoopfacturen die in behandeling zijn gezet. Dit zijn facturen die nog niet zijn betaald of geïncasseerd en waar nog uitzoekwerk voor moet worden gedaan. Facturen met de status 'In behandeling' kunnen niet worden betaald, zij moeten eerst weer worden vrijgegeven voor betaling.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan een factuur in behandeling zetten en deze weer vrijgeven voor betaling.

Open de module Inkoop en klik links in je scherm onder de kop Bijzondere facturen op In behandeling

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier
  2. Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in. Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.

Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kun je ook filteren op Valuta.

3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde inkoopfactuur.
  4. Markeer de geselecteerde facturen als vrijgegeven, hierdoor verdwijnen de facturen uit dit overzicht. In het overzicht Onbetaalde facturen verdwijnt het witte handje achter de facturen.
  5. Wissel tussen het overzicht van alle inkoopfacturen of alle inkoop creditfacturen in behandeling.
  6. Selecteer het overzicht van de facturen in behandeling van de juiste administratie.
  7. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  8. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand (Excel).