Indien er meerder administraties binnen één Yuki domein aanwezig zijn, kunnen de onderlinge transacties tussen de administraties de zgn. 'intercompany transacties' eenvoudig worden bekeken.

Vanuit de adreskaart van de administratie zie je links in je scherm Boekhouding. Hier kun je de volgende intercompany tranacties bekijken: openstaande facturen, ouderdomsanalyses en transacties.

Klik linksboven in elk Yuki scherm in het domein op het bedrijfslogo en klik vervolgens op Mijn domein

Hier vind je alle administraties binnen het domein.

Als je op de naam van een administratie klikt, toont Yuki de adreskaart van de administratie.

Vervolgens vind je linksonder in het scherm onder Boekhouding alle intercompany openstaande facturen, ouderdomsanalyses en transacties.

Wil je nu inzage hebben in bijvoorbeeld de onderlinge transacties tussen één van de overige administraties in het domein dan kun je rechtsboven via het dropdown menu de administratie selecteren. Klik je op (alle administraties) dan toont Yuki alle intercompany transacties tussen de geselecteerde administratie en de overige administraties.

Klik dubbel op de transactie waarvan je de boeking in meer detail wilt bekijken. Het volgende scherm wordt geopend: