In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle inkoopfacturen waarvan de betaling nog onderweg is. Dit zijn facturen die zijn betaald met een pinpas, creditcard of via automatische incasso (domiciliëring). Deze moeten echter nog worden gematcht met een betaling in Yuki.

Facturen met de status 'In behandeling' kunnen nog niet worden betaald of geïncasseerd, er moet immers nog uitzoekwerk voor worden gedaan,

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan een factuur in behandeling zetten of weer opnieuw betaalbaar stellen.

Open de module Inkoop en klik vervolgens links in je scherm onder de kop Bijzondere facturen op Betaling onderweg

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier
  2. Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in. Door op de knop Zoek te klikken, wordt het filter op de lijst toegepast.

Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kun je ook filteren op Valuta.

3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde inkoopfactuur.
  4. Stel de geselecteerde inkoopfacturen opnieuw betaalbaar. Deze facturen kunnen via het overzicht Onbetaalde facturen worden bekeken.
  5. Zet de geselecteerde inkoopfacturen in behandeling. Deze facturen kunnen via het overzicht In behandeling worden bekeken en Behandeld.
  6. Wissel tussen het overzicht van alle inkoopfacturen of alle inkoop creditfacturen.
  7. Selecteer het overzicht van de facturen van de juiste administratie.
  8. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  9. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand (Excel).