Nmbrs® is geïntegreerd met Yuki. Door de koppeling met Nmbrs® is het mogelijk de salarisstroken, journaalposten en loonaangifte uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in Yuki te plaatsen.

Yuki partners kunnen bij Yuki kenbaar maken dat ze gebruik willen maken van de Nmbrs® koppeling. Yuki verwerkt dit vervolgens in het contract van de partner waarna de koppeling met Nmbrs® in het portaal direct mogelijk is.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen afwijkende Nmbrs® instellingen op domein- en administratieniveau opslaan.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen de Nmbrs® koppeling gebruiken.

TIP!

Na het handmatig of automatisch importeren van de salarisstroken ontvangt de bij de Yuki berichten aangegeven gebruiker bij Wie ontvangt taken met betrekking tot de salarisstroken? een notificatie dat de salarisstroken in de administratie klaar staan.

Doorloop de volgende stappen om de afwijkende Nmbrs® instellingen op te slaan:

• Open het domein vanuit het backoffice portaal door te klikken op de tegel Domeinen
  • Klik op de naam van het domein
  • Open de module Personeel.

• Klik links in je scherm op Nmbrs service.

• Klik rechtsboven in je scherm op de knop Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Voor het domein worden standaard de Nmbrs® instellingen van het portaal overgenomen.

TIP!
    De instellingen die voor het domein worden ingevoerd gelden automatisch voor alle administraties met een actief salarisadministratie contract.

Om afwijkende Nmbrs® instellingen voor het domein en/of de administratie(s) in te voeren klik je linksboven in je scherm op de knop Bewerken en vul je de correcte instellingen in.

Credentials
Hier voer je de gebruikersnaam en het API Token van Nmbrs® in.

Automatische import van salarisdocumenten

• Salarisstroken automatisch importeren
  • Journaalposten automatisch importeren
  • Loonaangifte automatisch importeren
  • Eerste dag van huidige maand vanaf wanneer salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag]
  • Laatste dag van de huidige maand waarop salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag].

Voor een administratie zonder een actief salarisadministratie contract kunnen er geen Nmbrs® instellingen worden ingevoerd.