Nmbrs® is geïntegreerd met Yuki. Door de koppeling met Nmbrs® is het mogelijk de salarisstroken, loonjournaalposten en loonaangiften uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in een administratie in Yuki te plaatsen.

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein kan de Nmbrs® koppeling op domein- en administratieniveau instellen.

Voor een administratie zonder een actie salarisadministratie contract kan er geen Nmbrs® koppeling worden ingesteld.

De Nmbrs® koppeling kan alleen worden gekoppeld met de 'standaard' administratie in een domein. Wil je meerdere administratie's binnen één domein koppelen dan dienen er contractregels te worden toegevoegd.

Het administratiekantoor of de accountant moet een e-mail sturen naar administratie@yuki.nl met het verzoek om voor de tweede of volgende administratie in een domein de salariskoppeling te activeren.

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein kan de Nmbrs® koppeling gebruiken.

Nmbrs® koppelen met domein, administratie en werknemer in Yuki

Om salarisstroken, loonjournaalposten en loonaangiften automatisch te importeren vanuit Nmbrs® moeten de Yuki domeinen, administraties en werknemers goed geconfigureerd worden. Hieronder volgt een beschrijving van de benodigde stappen.

Domein

Een domein in Yuki heet in Nmbrs® een debiteur. Het domein moet in Nmbrs® zijn aangemaakt als debiteur.

Wanneer in Yuki bij de 'Nmbrs® webservice domein instellingen' onder 'Credentials' het Nmbrs® debiteur nummer is ingevoerd hoeft een debiteur in Nmbrs® niet met dezelfde naam te zijn of worden aangemaakt als de domeinnaam in Yuki.

Administratie

Een administratie in Yuki heet in Nmbrs® een bedrijf. Om een bedrijf aan een administratie in Yuki te koppelen moet de bedrijfscode uit Nmbrs® worden ingevuld in Yuki.

LET OP!

Het KvK-nummer dat is ingevoerd in Nmbrs®moet hetzelfde zijn als het KvK-nummer dat is ingevoerd in het administratieprofiel in Yuki. Wanneer dit nummer niet overeenkomt kan er geen koppeling worden gemaakt.

Doorloop de volgende stappen:

• Open het domein vanuit het backoffice portaal door te klikken op de knop Domeinen.
  • Klik op de naam van het domein waarin de administratie zich bevindt.
  • Klik op > voor de naam van de administratie waar de bedrijfscode voor moet worden ingevuld.

• Open het tabblad Administratie.

In het veld 'Relatiecode' kan de bedrijfscode uit Nmbrs® worden ingevuld.

Werknemer(s)

Tenslotte moeten de werknemers in Yuki worden gekoppeld met de werknemers in Nmbrs®. Dit kan door in Yuki bij de werknemer het Nmbrs® personeelsnummer in te vullen. Doorloop de volgende stappen:

• Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatiebalk en klik vervolgens op Werknemers
  • Open de relatiekaart van de werknemer die je wilt bewerken
  • Open het tabblad Werknemer.

Vul in het veld Personeelsnummer het Nmbrs® personeelsnummer in.