Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina op de link 'wachtwoord vergeten?' te klikken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Vervolgens worden de volgende gegevens gevraagd:

• Het e-mailadres waarmee je bij Yuki inlogt
  • De volledige naam (voornaam + achternaam) waarmee je bij Yuki geregistreerd bent
  • Klik op de knop Versturen.

Wanneer deze gegevens correct zijn ingevuld, wordt er een automatisch willekeurig opgesteld wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres waarmee je inlogt. Dit wachtwoord dient bij de eerstvolgende keer dat je inlogt te worden aangepast.

Als dit niet lukt, neem dan contact op met Yuki via een e-mail naar support@yuki.nl of telefonisch via 010 201 97 34.