Alle landen zijn aanwezig in Yuki maar zijn niet allemaal geactiveerd. Hierdoor hoef je niet uit een hele lange lijst landen te scrollen als je een land wil selecteren. Bij het boeken van een inkoopfactuur hoef je zo alleen maar te kiezen uit de actieve landen die je gebruikt. Als het bedrijf zaken doet met een land dat niet is geactiveerd kun je dit aanpassen.

Klik linksboven in elk Yuki scherm in het domein op het bedrijfslogo en vervolgens op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik vervolgens op het icoon Landen & valuta. Het volgende scherm wordt geopend:

De bovenstaande landen zijn standaard geactiveerd na het aanmaken van een domein.

Land activeren

Selecteer Landen in het het dropdownmenu, kies Alle in plaats van 'Actief' in het rechtse dropdownmenu en zoek het desbetreffende land. Vink naast het land de checkbox Actief aan. Klik daarna op de knop Bewaren om alle wijzigingen op te slaan.

Valuta activeren

De valuta Amerikaanse dollar (USD), Britse pond (GBP) en Euro (EUR) zijn standaard geactiveerd na het aanmaken van een domein.

Voor het activeren van een bepaalde muntéénheid ga je hetzelfde te werk als bij landen. Selecteer Valuta's i.p.v. 'Landen' in het dropdownmenu, kies Alle i.p.v. 'Actief' in het rechtse dropdownmenu en zoek de muntéénheid die je wenst te activeren in het domein. Vink naast de valuta de checkbox Actief aan. Klik daarna op de knop Bewaren om alle wijzigingen op te slaan.