Als je net een domein hebt aangemaakt kom je na het openen van het domein in het BO scherm terecht.

Het scherm om de gegevens van het administratieprofiel m.b.v de administratie-wizard in te voeren wordt als volgt geopend:

• Onder Bedrijven vind je de administraties binnen het domein.
  • Klik vervolgens op > voor de desbetreffende administratienaam om het bedrijfsprofiel van de administratie in te gaan voeren.

• Klik in het nu geopende scherm op de knop Bewerken om de gegevens op het tabblad Accountant in te voeren of te wijzigen.

Op dit tabblad kan het domein van een Yuki portaal worden overgezet naar een ander Yuki portaal. Dit kan gebruikt worden indien gewerkt wordt met meerdere portalen van één kantoor of als de klant (ondernemer) overgedragen wordt aan een andere accountant.

LET OP!

Bij het overdragen van een klant naar een andere accountant moet een zogenaamd verhuizingsformulier worden ondertekend door drie partijen nl. de ondernemer, de huidige accountant en de nieuwe accountant.

Het overzetten van een domein naar een andere Yuki portaal wordt alleen uitgevoerd door medewerkers van Yuki.

De standaard instelling staat op het portaal waar vanuit het domein is aangemaakt.