Als je net een domein hebt aangemaakt kom je na het openen van het domein in het BO scherm terecht.

Het scherm om de gegevens van het administratieprofiel m.b.v de administratie-wizard in te voeren wordt als volgt geopend:

• Onder Bedrijven vind je de administraties binnen het domein.
  • Klik vervolgens op > voor de desbetreffende administratienaam om het bedrijfsprofiel van de administratie in te gaan voeren.

• Klik linksboven in het nu geopende scherm op de knop Bewerken om de gegevens op het tabblad Accountant in te voeren of te wijzigen.

Op dit tabblad kun je het domein van een Yuki portaal overzetten naar een ander Yuki portaal. Dit kan gebruikt worden indien gewerkt wordt met meerdere portalen van één kantoor of als de klant overgedragen wordt aan een andere accountant.

De standaard instelling staat op het portaal waar vanuit het domein is aangemaakt.