Via de instellingen van een domein kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' de toegang tot een domein afschermen


Het scherm om de instellingen van een domein te bekijken en/of te wijzigen wordt als volgt geopend:

  • automatisch direct na het aanmaken van een nieuw domein
    of
  • in het backoffice portaal onderin klikken op de tegel Domeinen of linksboven op het icoon Domeinen.


  • In het overzicht Domeinen klik je vervolgens op > voor de naam van een domein.

Het volgende scherm wordt geopend:



 Je kunt hier de toegang tot een domein blokkeren door te klikken op de knop Bewerken.


Met het veld Geblokkeerd kun je de toegang voor de klant blokkeren. De klant kan nog wel inloggen maar heeft geen toegang meer tot de informatie. Dit kan bijvoorbeeld als dwangmiddel worden gebruikt wanneer de klant al enige tijd de facturen van het kantoor niet meer heeft betaald.