Een domein kan NIET worden verwijderd uit een portaal in Yuki. 


Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' heeft wel de mogelijkheid om het contract van een domein per de lopende maand of de volgende maand op te zeggen.


Nadat de looptijd van het contract is verstreken, verandert Yuki de status van het domein automatisch naar 'Inactief'. Een inactief domein blijft zichtbaar in het overzicht van alle domeinen. De toegang tot het inactieve domein is echter voor alle gebruikers, dus ook voor een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' afgeschermd. Er kunnen dus geen gegevens meer in het domein worden bekeken, gewijzigd en/of verwerkt.


Een domeinnaam kan maar één keer worden gebruikt in Yuki. Een nieuw domein zal dus een nieuwe naam moeten krijgen. 


Je kunt een domein overzetten door de documenten in het 'oude' domein te exporteren en vervolgens in een nieuw domein weer te uploaden. De documenten worden dan wel weer opnieuw gefactureerd door Yuki.