De volgende gebruikers kunnen één of meer gebruikers uit een domein verwijderen:

• De eigenaar van het domein
  • Gebruikers met de rol 'Directie'
  • De externe accountant (enkel vanuit de accountancy portal).

Je kunt alleen gebruikers die je zelf hebt aangemaakt uit een domein verwijderen. Zo verwijder je een gebruiker:

• Open vanuit verschillende plaatsen in Yuki Mijn domein:
    • Beweeg met je muis boven het icoon Mijn Yuki in de navigatiebalk en klik vervolgens op de tegel Mijn domein
    • Klik in de navigatiebalk op het icoon Dashboard en vervolgens op de tegel Mijn domein
    • Klik in de navigatiebalk op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Mijn domein.
  • Klik bij de gebruiker met toegang tot dit domein op de knop Verwijderen achter de gebruiker die je wilt verwijderen uit het domein.

De volgende melding verschijnt in je scherm:

• Klik op de knop OK en de gebruiker is verwijderd uit het domein.