De volgende gebruikers kunnen één of meer gebruikers uit een domein verwijderen:

  • De eigenaar van het domein
  • Gebruikers met de rol 'Directie'
  • De externe accountant (enkel vanuit de accountancy portal).


Je kunt alleen gebruikers die je zelf hebt aangemaakt uit een domein verwijderen. Zo verwijder je een gebruiker:

  • Klik linksboven vanuit elk Yuki scherm in het domein op het bedrijfslogo en klik vervolgens op Mijn Domein.


  • Klik bij de gebruiker met toegang tot dit domein op de knop Verwijderen achter de gebruiker die je wilt verwijderen uit het domein.


    De volgende melding verschijnt in je scherm:


  • Klik op de knop OK en de gebruiker is verwijderd uit het domein.