De banktransacties kunnen in Yuki op verschillende manieren zijn aangeleverd:

• Gescande papieren afschriften (bij hoge uitzondering)
  • Elektronische afschriften
  • Boekhoudkoppeling met ABN AMRO, ING, Rabobank of Knab.

Alle banktransacties die door Yuki niet automatisch zijn herkend en afgehandeld komen in de workflow 'Te verwerken banktransacties' terecht en moeten door de backoffice handmatig worden verwerkt.

Om te beginnen met het daadwerkelijk verwerken van de banktransacties klik je op het icoon BO in de navigatiebalk en vervolgens op het icoon Bank.

Het volgende scherm zal worden geopend:

Klik op > voor een banktransactieregel om deze handmatig te verwerken. Er kunnen meerdere schermen verschijnen afhankelijk van de situatie:

• IDR heeft banktransactie herkend en een match voorgesteld
  • IDR heeft banktransactie niet herkend
  • Banktransactie wordt handmatig geboekt:
    • splitsen banktransactie
    • lijst van mogelijke acties voor banktransactie.