Alle documenten die door Yuki niet automatisch zijn herkend en afgehandeld komen in de workflow 'Te verwerken documenten' terecht en moeten door de backoffice handmatig worden verwerkt.

Lees het onderstaande artikel of bekijk de video 'In- en verkoopfacturen verwerken in Yuki'!

Om te beginnen met het daadwerkelijk verwerken van de documenten beweeg je met je muis boven het icoon Backoffice in de navigatiebalk en klik je vervolgens op Backoffice workflow. Klik in het nu geopende scherm op het icoon Documenten(en).

Het volgende scherm zal worden geopend:

Klik op > voor een document om deze te verwerken.