Alle documenten die door Yuki niet automatisch zijn herkend en afgehandeld komen in de workflow 'Te verwerken documenten' terecht en moeten door de backoffice handmatig worden verwerkt.

Lees het onderstaande artikel of bekijk de video 'In- en verkoopfacturen verwerken in Yuki'!

Om te beginnen met het daadwerkelijk verwerken van de documenten open je het domein en klik je vervolgens op het icoon Document(en).

Het volgende scherm zal worden geopend:

Klik op > voor een document om deze te verwerken.