Speciaal voor het direct verwerken van bonnetjes is er nu ook een iPhone applicatie. Daarnaast kun je direct naar je eigen administratie gaan en is de hele administratie en het digitale archief beschikbaar via de iPhone.

Hoe werkt iPhone boekhouden en wat kun je er allemaal mee?

TIP!

De iPhone App is te downloaden in de App store onder de naam "Yuki voor ondernemers".

Hier komen twee geweldige toepassingen in een eenvoudige oplossing bij elkaar: de Apple iPhone en Yuki boekhouden. Waarom de iPhone? De iPhone biedt toegang tot internet, camera en zeer eenvoudige software distributie. Yuki is helemaal ingericht om vanuit een gescand document een boekhouding te maken. Je stelt één keer de inloggegevens in op de iPhone voor jouw eigen administratie.

Bonnetjes sturen naar Yuki boekhouding

Er zijn dan nog twee knoppen: één om het bonnetje te fotograferen en één om Yuki in te gaan. Als je een bonnetje naar Yuki wilt sturen, maak je hiervan een foto en verstuur je dat naar Yuki. Yuki doet daarna de rest zoals dat ook bij de andere documenten gebeurt. Het bonnetje wordt door de Yuki systemen herkend en verwerkt en gecontroleerd door de Yuki backoffice.

TIP!

Wanneer je gebruik maakt van de zelf-croppende mogelijkheid bij het maken van een foto van een bon is het aan te raden om de achtergrond van de te fotograferen bon hetzelfde te houden als de kleur van de bon zelf.

Toegang tot de gehele boekhouding via de iPhone

Je kunt niet alleen een bonnetje sturen naar jouw Yuki boekhouding, maar ook alle informatie raadplegen via de iPhone. Heel Yuki is gratis beschikbaar op de iPhone. Dat betekent dat je via de iPhone met de volgende gegevens kunt werken:

• Omzet en kosten bekijken
  • Bankrekeningen raadplegen en doorzoeken
  • Omzet- en inkooplijst opvragen
  • Adressen uit het Yuki adresboek opzoeken
  • Communiceren met Yuki
  • Je e-mail raadplegen
  • Je Yuki agenda raadplegen
  • Taken raadplegen.

Hoe is iPhone boekhouden ontwikkeld?

Binnen Yuki borrelt het continue van ideeën en wordt er gezocht naar telkens weer slimmer inzetten van innovatie voor ondernemers. Dit idee is samen met een Yuki klant ontwikkeld. Het idee is in ruwe vorm intern bedacht en samen met een Yuki klant, die gespecialiseerd is in iPhone software ontwikkeling, afgemaakt. Leuk voorbeeld van hoe het ondernemen tegenwoordig door business communities wordt gedreven.

De iPhone app wordt gratis verdeeld!

Waar moet je rekening mee houden?

• Snelheid van de verbinding als je geen wireless verbinding hebt en de kosten van de verbinding.
  • Kwaliteit van de foto is minder dan die van een scan, zeker met de oudere iPhone versies.
  • Zorg dat de inloggegevens zijn vastgelegd.
  • Zorg dat je kunt e-mailen op jouw iPhone.
  • Zorg dat je iPhone beveiligd is met een pincode. Yuki bewaart namelijk de inloggegevens van de boekhouding op de telefoon!

Enkele schermvoorbeelden