Nadat je je Mollie account hebt gekoppeld met je administratie in Yuki kun je de betaallink toevoegen aan de tekst van de e-mails waarmee je je verkoopfacturen verstuurd naar je klanten.

Om de betaallink toe te voegen aan de e-mail tekst pas je de factuurlay-out aan die je gebruikt bij het aanmaken van je verkoopfacturen.

Factuur lay-out aanpassen

Open de module Verkoop, klik op Verkoop instellingen en scroll vervolgens naar Factuur lay-outs.

Om een bestaande factuurlay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuurlay-out.

Je kunt natuurlijk ook een nieuwe factuurlay-out aanmaken waarbij uit de naam blijkt dat deze factuurlay-out een betaallink naar Mollie bevat, bijvoorbeeld 'Mollie betaallink'.

TIP!

Wanneer je bij 'Verkoop instellingen' in het veld 'Standaard lay-out' de desbetreffende factuurlay-out selecteert, worden alle e-mails met verkoopfacturen standaard verstuurd met een toegevoegde betaallink.

Om de betaallink aan de e-mail tekst van verkoopfacturen toe te voegen neem je vervolgens de placeholder [PublicLink] op.

Alle verkoopfacturen die vanaf dit moment worden aangemaakt op basis van de desbetreffende factuurlay-out  bevatten nu in de tekst van de e-mail de betaallink waarmee de verkoopfacturen door je klanten via Mollie kunnen worden voldaan.