Nadat je je Mollie account hebt gekoppeld met je administratie in Yuki kun je de betaallink toevoegen aan de tekst van de e-mails waarmee je je verkoopfacturen verstuurd naar je klanten.

Om de betaallink toe te voegen aan de e-mail tekst pas je de factuurlay-out aan die je gebruikt bij het aanmaken van je verkoopfacturen.

Factuur lay-out aanpassen

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende scherm op Verkoop instellingen en scroll vervolgens naar Factuurlay-outs.

Om een bestaande factuurlay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuurlay-out.

Je kunt natuurlijk ook een nieuwe factuurlay-out aanmaken waarbij uit de naam blijkt dat deze factuurlay-out een betaallink naar Mollie bevat, bijvoorbeeld 'Mollie betaallink'.

TIP!

Wanneer je bij 'Verkoop instellingen' in het veld 'Standaard lay-out' de desbetreffende factuurlay-out selecteert, worden alle e-mails met verkoopfacturen standaard verstuurd met een toegevoegde betaallink.

Om de betaallink aan de e-mail tekst van verkoopfacturen toe te voegen neem je vervolgens de placeholder [PublicLink] op.

Alle verkoopfacturen die vanaf dit moment worden aangemaakt op basis van de desbetreffende factuurlay-out  bevatten nu in de tekst van de e-mail de betaallink waarmee de verkoopfacturen door je klanten via Mollie kunnen worden voldaan.