Nadat je je Mollie account hebt gekoppeld met je administratie in Yuki kun je de betaallink toevoegen aan de tekst van de e-mails waarmee je je verkoopfacturen verstuurd naar je klanten.

Om de betaallink toe te voegen aan de e-mail tekst pas je de factuur lay-out aan die je gebruikt bij het aanmaken van je verkoopfacturen.

Factuur lay-out aanpassen

Open de module Verkoop, klik op Factuurinstellingen en scroll vervolgens naar Lay-outs.

Om een bestaande factuur lay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuur lay-out.

Je kunt natuurlijk ook een nieuwe factuur lay-out aanmaken waarbij uit de naam blijkt dat deze factuur lay-out een betaallink naar Mollie bevat, bijvoorbeeld 'Mollie betaallink'.

LET OP!

Wanneer je bij 'Factuurinstellingen' in het veld 'Verkoopfactuur lay-out' de desbetreffende factuur lay-out selecteert, worden alle e-mails met verkoopfacturen standaard verstuurd met een toegevoegde betaallink.

Om de betaallink aan de e-mail tekst van verkoopfacturen toe te voegen neem je vervolgens de placeholder [PublicLink] op.

Alle verkoopfacturen die vanaf dit moment worden aangemaakt op basis van de desbetreffende factuur lay-out  bevatten nu in de tekst van de e-mail de betaallink waarmee de verkoopfacturen door je klanten via Mollie kunnen worden voldaan.