Yuki biedt haar volledige platform aan administratie- en accountantskantoren voor het voeren van de administraties van hun cliënten. Het onderstaande scherm is het startscherm voor de medewerkers van het kantoor. Vanuit dit scherm worden alle dossiers beheerd, de backoffice gevolgd, de workflow gemanaged en de administraties gevoerd. Deze kantoren hebben dus veel meer dan een boekhoudpakket ter beschikking. Zij bedienen hun klanten direct, innovatief en zonder betrokkenheid van Yuki.

Voor ondernemers (klanten) zijn er twee typen portalen beschikbaar die we aanduiden met de naam Ondernemersportal Basis of Plus óf de Yuki Ondernemerslicentie.

De startpagina van een portaal geeft toegang tot schermen die uitsluitend voor Yuki partners beschikbaar zijn.

Voor een beschrijving van het bovenstaande scherm zie artikel 'Je Desktop in Yuki backoffice portaal'.