Yuki probeert het aantal instellingen beperkt te houden. De instellingen zijn zo veel mogelijk op één plaats samengebracht. Op portaalniveau kunnen een aantal instellingen worden vastgelegd die gelden voor alle domeinen in een portaal zoals steekproeven, tevredenheid, toegang voor gebruikers, centrale verwerkingsregels en koppelingen (Webservices, oude Rabobank RCM, Nmbrs en Loket).

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaal beheerder' heeft toegang tot alle portaal instellingen en kan deze wijzigen.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' heeft geen toegang tot de document verwerkingsregels, de btw-aangifte goedkeuring en de algemene voorwaarden. Alle andere portaal instellingen kunnen alleen worden bekeken.

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Op portaalniveau kunnen de volgende instellingen worden vastgelegd:

• Algemeen: de instellingen voor steekproeven, documentverwerking,  tevredenheid en toegangsinstellingen voor eindgebruikers.
  • Backoffice vragen: importeren en aanmaken van (Engelse, Nederlandse (Belgie), Franse of Spaanse) standaardvragen en antwoorden voor gebruik door de backoffice in communicatie met de klant.
  • Document verwerkingsregels: aanmaken en overzicht van centrale verwerkingsregels per relatie.
  • Voorkeuren: taal van Yuki in het portaal.
  • Webservices: API-sleutels voor webservices in portaal.
  • Login personalisatie: personaliseren van inlogpagina van Yuki d.m.v. eigen logo en/of branding
  • Oude Rabobank RCM koppelingen: overzicht bankrekeningen met oude automatische koppeling van Rabobank via Rabo Cash Management.
  • Nmbrs instellingen: toegangscode voor Nmbrs en instellingen automatische import van salarisdocumenten.
  • Loket instellingen: credentials voor Loket en instelling automatische import van salarisdocumenten.
  • Btw-aangifte goedkeuring instellingen: wel of geen vereiste goedkeuring van btw-aangifte door ondernemer (klant) voordat btw-aangifte naar de Belastingdienst wordt verstuurd.
  • Algemene voorwaarden: nieuwe algemene voorwaarden (van kracht op 25 mei 2018) en de GDPR verwerkersovereenkomst.
  • Comandi: koppelen van je Comandi account met Yuki.