Loket is geïntegreerd met Yuki. Door de koppeling met Loket is het mogelijk de loonstroken, journaalposten en  loonaangifte uit Loket te halen en deze automatisch in Yuki te plaatsen.

Yuki partners kunnen bij Yuki kenbaar maken dat ze gebruik willen maken van de Loket koppeling. Yuki verwerkt dit vervolgens in het contract van de partner waarna de koppeling met Loket direct mogelijk is.

Om de koppeling te realiseren moet er in Loket.nl een webservice gebruiker aangemaakt worden. Dit is een gebruiker in Loket.nl die de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van de webservice.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan de Loket koppeling in het portaal activeren

Om Loket met Yuki te koppelen moet de gebruikersnaam, een password en de (omgevings)code ingesteld worden in Yuki. De (omgevings)code kun je bij Loket.nl via de helpdesk opvragen.

Gebruikersnaam, password en (omgevings)code instellen

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het icoon Loket instellingen. Het volgende scherm wordt geopend:

Credentials

Hier voer je de gebruikersnaam, het password en de (omgevings)code in.

Automatische import van salarisdocumenten

De automatische import van salarisdocumenten is 'standaard' geactiveerd. Alle instellingen worden automatisch overgenomen in de door jou beheerde domeinen en administraties met een actief salarisadministratie contract:

• Salarisstroken automatisch importeren
  • Journaalposten automatisch importeren
  • Loonaangifte automatisch importeren
  • Eerste dag van huidige maand vanaf wanneer salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag]
  • Laatste dag van de huidige maand waarop salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag].

Door linksboven in je scherm te klikken op de knop 'Bewerken' kun je één of meer afwijkende instellingen aangeven of invoeren.

TIP!

Het is ook mogelijk om per domein en/of per administratie afwijkende instellingen op te slaan.

Administraties

Hier wordt een lijst getoond met alle domeinen waarin zich een administratie bevindt met een actief salarisadministratie contract.

Door te klikken op > voor de naam van een domein kun je voor het domein en/of administratie afwijkende Loket instellingen (credentials en/of automatische import van salarisdocumenten) invoeren.