Nmbrs® is geïntegreerd met Yuki. Door de koppeling met Nmbrs® is het mogelijk de loonstroken, journaalposten en  loonaangifte uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in Yuki te plaatsen.

Yuki partners kunnen bij Yuki kenbaar maken dat ze gebruik willen maken van de Nmbrs® koppeling. Yuki verwerkt dit vervolgens in het contract van de partner waarna de koppeling met Nmbrs® direct mogelijk is.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder ' of 'Portaal backoffice' kan de Nmbrs® koppeling in het portaal activeren

LET OP!

Zodra de Nmbrs® koppeling is geactiveerd krijgt de portaalbeheerder automatisch een taak (foutmelding) toegewezen wanneer er problemen zijn met de automatische import van salarisdocumenten.

Om Nmbrs® met Yuki te koppelen moet een API token opgehaald en vervolgens ingesteld worden in Yuki.

API token ophalen

Dit API token is als volgt op te halen:

• Ga naar het gebruiker profiel in Nmbrs® door rechts bovenin te klikken op de naam waarmee is ingelogd in Nmbrs®.

• Open het tabblad API Token. De gebruikersnaam en token die hier zijn vermeld moeten in Yuki worden ingevuld.

API token instellen

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het icoon Nmbrs instellingen. Het volgende scherm wordt geopend:

Credentials

Hier voer je de gebruikersnaam en het API Token in.

Automatische import van salarisdocumenten

De automatische import van salarisdocumenten is 'standaard' geactiveerd. Alle instellingen worden automatisch overgenomen in de door jou beheerde domeinen en administraties met een actief salarisadministratie contract:

• Salarisstroken automatisch importeren
  • Journaalposten automatisch importeren
  • Loonaangifte automatisch importeren
  • Eerste dag van huidige maand vanaf wanneer salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag]
  • Laatste dag van de huidige maand waarop salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag].

Door linksboven in je scherm te klikken op de knop Bewerken kun je één of meer afwijkende instellingen aangeven of invoeren.

TIP!

Het is ook mogelijk om per domein en/of administratie afwijkende Numbrs® instellingen op te slaan.

Administraties

Hier wordt een lijst getoond met alle domeinen waarin zich een administratie bevindt met een actief salarisadministratie contract.

Door te klikken op > voor de naam van een domein kun je voor het domein en/of administratie afwijkende Nmbrs® instellingen (credentials en/of automatische import van salarisdocumenten) invoeren.