Met de Knab boekhoudkoppeling met Yuki laat je volledig automatisch al je banktransacties verwerken in de online boekhouding van Yuki. Nooit meer downloaden en uploaden! Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten.

Yuki heeft ook een boekhoudkoppeling met ABN AMRO, Rabobank en ING geïmplementeerd.

TIP!

Controleer in het domein of de desbetreffende bankrekening al is aangemaakt!

Wanneer de bankrekening niet is aangemaakt weet Yuki niet voor welk domein de via de boekhoudkoppeling automatisch opgehaalde transacties bestemd zijn.

Koppeling activeren in Yuki

Om de boekhoudkoppeling met Knab tot stand te brengen moet de service eerst worden geactiveerd.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan de service in de Yuki Store activeren.

Koppeling aanvragen bij Knab

Je moet ook bij Knab aangeven dat je de boekhoudkoppeling wilt activeren.

Alleen de eigenaar van een domein (met bankpas van Knab) kan de koppeling aanvragen en onderhouden.

Lees de onderstaande tekst of bekijk de demo 'Hoe maak je een boekhoudkoppeling?' (website Knab)!

Je kunt de koppeling activeren door de onderstaande stappen te doorlopen:

• Log in op je Persoonlijke Bankomgeving
  • Ga boven in het menu naar Betalen en klik vervolgens op Boekhoudkoppeling
  • Klik vervolgens op Maak een boekhoudkoppeling
  • Selecteer de rekening(en) die je wilt koppelen
  • Klik daarna op het icoontje van Yuki en volg de stappen in de onderstaande schermen en bevestig de koppeling met je Knab bankpas en Card reader:

De koppeling is de volgende werkdag actief.