Met de Knab boekhoudkoppeling met Yuki laat je volledig automatisch al je banktransacties verwerken in de online boekhouding van Yuki. Nooit meer downloaden en uploaden! Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten.

De Knab banktransacties worden van dinsdag t/m zaterdag (inclusief feestdagen) een keer per dag tussen 10,20 uur en 18.20 uur automatisch door Yuki opgehaald.

Yuki heeft ook een boekhoudkoppeling met ABN AMRO, Rabobank en ING geïmplementeerd.

TIP!

Controleer in het domein of de desbetreffende bankrekening al is aangemaakt!

Wanneer de bankrekening niet is aangemaakt weet Yuki niet voor welk domein de via de boekhoudkoppeling automatisch opgehaalde transacties bestemd zijn.

Koppeling activeren in Yuki

Om de boekhoudkoppeling met Knab tot stand te brengen moet de service eerst door de accountant worden geactiveerd.

In een domein met het prijsmodel bundle pricing moet de accountant door te klikken op de knop 'Contract' en vervolgens op de knop 'Accountant features toevoegen' het feature Knab koppeling activeren.

In een domein zonder prijsmodel bundle pricing moet de accountant de Knab boekhoudkoppeling via de Yuki Store in het domein activeren.

Koppeling aanvragen bij Knab

Je moet ook bij Knab aangeven dat je de boekhoudkoppeling wilt activeren.

Alleen de eigenaar van een domein (met bankpas van Knab) kan de koppeling aanvragen en onderhouden.

Lees de onderstaande tekst of bekijk de demo 'Hoe maak je een boekhoudkoppeling?' (website Knab)!

Je kunt de koppeling activeren door de onderstaande stappen te doorlopen:

• Log in op je Persoonlijke Bankomgeving
  • Ga boven in het menu naar Betalen en klik vervolgens op Boekhoudkoppeling
  • Klik vervolgens op Maak een boekhoudkoppeling
  • Selecteer de rekening(en) die je wilt koppelen
  • Klik daarna op het icoontje van Yuki en volg de stappen in de onderstaande schermen en bevestig tenslotte de koppeling met je Knab bankpas en Card reader:

De koppeling is de volgende werkdag actief.

Koppeling stopzetten bij Knab

Het feature Knab koppeling dient door de accountant te worden verwijderd uit het contract van je domein. De boekhoudkoppeling wordt hierdoor echter niet daadwerkelijk stopgezet. De eigenaar van een domein (met bankpas van Knab) moet de boekhoudkoppeling ook stopzetten via Internet bankieren bij de bank.