Lees het onderstaande artikel of bekijk de video 'Rabobank koppelen met Yuki'!

https://www.youtube.com/watch?v=oiFZ2x--z6E

Met de Rabobank boekhoudkoppeling met Yuki laat je volledig automatisch al je banktransacties verwerken in de online boekhouding van Yuki. Nooit meer downloaden en uploaden! Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten.

Yuki heeft ook een boekhoudkoppeling met ABN AMRO, Knab en ING geïmplementeerd.

TIP!

Controleer in het domein of de desbetreffende bankrekening al is aangemaakt!

Wanneer de bankrekening niet is aangemaakt weet Yuki niet voor welk domein de via de boekhoudkoppeling automatisch opgehaalde transacties bestemd zijn.

Koppeling activeren in Yuki

Om de boekhoudkoppeling met de Rabobank tot stand te brengen moet de service eerst worden geactiveerd.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder kan de service in de Yuki Store activeren.

Koppeling aanvragen bij Rabobank

Je moet ook bij de Rabobank aangeven dat je de koppeling wilt activeren.

Alleen de eigenaar van een domein (met bankpas van Rabobank) kan de koppeling aanvragen en onderhouden.

Dit doe je door onderstaande stappen te doorlopen:

• Ga naar de website van de Rabobank om daar in Rabo Internetbankieren Professional in te loggen
  • Klik op Betalen & Sparen
  • Klik op Online Boekhouding en vervolgens op Instellingen
  • Selecteer het boekhoudpakket Yuki.
  • Om de rekening te koppelen klik je op de knop Rekening onderhouden
  • Je komt nu op de landingspagina van Yuki. Hier log je in met jouw Yuki inloggegevens
  • Markeer de rekening die je wilt koppelen met Yuki
  • Klik vervolgens op de knop Bewaar en keer terug naar Rabobank internet bankieren
  • Volg de instructies (met je Rabo Scanner) op het nu geopende scherm Ondertekenen van de Rabobank
  • Klik op de knop Ondertekenen waardoor de nieuwe koppeling definitief wordt.

LET OP!

Alleen Rabo Internetbankieren (Professional) kan je met Yuki koppelen.

Na het aanvragen kan het tot maximaal 24 uur in beslag nemen alvorens de koppeling actief is. Je hoeft dan zelf niets meer te doen.