In de module Verkoop kun je vanuit het Verkoop dashboard en Facturen een nieuwe verkoopfactuur aanmaken door te klikken op de knop Nieuwe factuur.

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe verkoopfactuur aan te maken en desgewenst direct te versturen naar je klant:

• voer de factuurgegevens in

• voeg één of meer factuurregels (artikelen) toe

• voeg, indien nodig, aanvullende informatie toe

• voeg, indien gewenst, een bijlage toe aan de factuur vanaf jouw apparaat of vanuit het archief in Yuki
  • bewaar de factuur als een conceptfactuur
    of

• zet de factuur klaar voor verzending naar de klant

• wijzig, indien nodig, de factuurdatum en/of de verzendwijze

• verwerk de factuur in de administratie (na bekijken van schermvoorbeeld).

Je kunt één of meer bijlage(n) toevoegen aan de factuur die je wilt versturen naar de klant door deze te zoeken, selecteren en vervolgens te uploaden:

• vanaf je apparaat
  • vanuit het archief in Yuki.

Het totale aantal MB van de toegevoegde bijlage(n) mag niet groter zijn dan 5 MB. Dit aantal wordt links onder de geüploade bijlage(n) weergegeven.

Een toegevoegde bijlage kun je verwijderen door te klikken op het vuilnisbakje achter de bestandsnaam.