In de module ‘Verkoop’ kun je vanuit het ‘Verkoop dashboard’ en ‘Facturen’ een nieuwe verkoopfactuur aanmaken door te klikken op de knop ‘Nieuwe factuur’.

Bij het aanmaken van een verkoopfactuur moeten de volgende stappen worden doorlopen:

• voer de factuurgegevens in

• voeg één of meer factuurregels (artikelen) toe

• voeg, indien nodig, aanvullende informatie toe

• voeg, indien gewenst, een bijlage toe aan de factuur vanaf jouw apparaat of vanuit het archief in Yuki
  • wijzig, indien nodig, de factuurdatum en/of de verzendwijze

• bewaar de factuur als een conceptfactuur
    of

• zet de factuur klaar voor verzending naar de klant

• verwerk de factuur in de administratie (na bekijken van schermvoorbeeld).

Je kunt een bijlage toevoegen aan de factuur die je wilt versturen naar de klant door deze te zoeken,. selecteren en vervolgens te uploaden:

• vanaf je apparaat
  • vanuit het archief in Yuki.

Een toegevoegde bijlage kun je verwijderen door te klikken op het 'vuilnisbakje' achter de bestandsnaam.