In Yuki is het mogelijk om Engelse, Franse of Duitse verkoopfacturen en herinneringen en/of aanmaningen aan te maken en deze vervolgens handmatig of automatisch te versturen naar je klanten.

Voor het aanmaken van een (periodieke) verkoopfactuur in een vreemde taal moet je de volgende stappen doorlopen:

• Vertalen omschrijving van verkoopartikel
  • Aanmaken factuur lay-out
    • Indien gewenst, vertalen van onderwerp en tekst van e-mail naar het Engels, Frans of Duits
  • Vastleggen factuur lay-out bij relatie
  • Vertalen veld 'Aanhef' bij relatie (indien placeholder [heading] wordt gebruikt in tekst van e-mail)
  • Vertalen veld 'Onderwerp' op factuur (indien placeholder [Subject] wordt gebruikt in onderwerp en tekst van e-mail).

Hieronder wordt beschreven hoe het veld 'Onderwerp' op een factuur (in een vreemde taal) wordt vertaald.

Veld 'Onderwerp' vertalen

De tekst in het veld 'Onderwerp' op de factuur wordt automatisch gebruikt als onderwerp (placeholder [Subject]) in het onderwerp en de tekst van de e-mail. Deze tekst moet worden vertaald naar de juiste taal.

Open de module 'Verkoop' en klik links in je scherm op 'Nieuwe factuur' óf open de module 'Relatiebeheer', open de relatiekaart waarvoor je een verkoopfactuur wilt aanmaken en klik vervolgens bovenin je scherm op de knop 'Nieuwe verkoopfactuur'.

Vertaal nu de tekst in het veld 'Onderwerp' naar de gewenste taal.

Voer alle overige gegevens en de factuurregels van de factuur in.

Klik vervolgens op 'Bewaren'.