In Yuki is het mogelijk om Engelse, Franse of Spaanse verkoopfacturen en herinneringen en/of aanmaningen aan te maken en deze vervolgens handmatig of automatisch te versturen naar je klanten.

Voor het aanmaken van een (periodieke) verkoopfactuur in een vreemde taal moet je de volgende stappen doorlopen:

• Omschrijving van verkoopartikel vertalen
  • Factuurlay-out aanmaken
    • Indien gewenst, vertalen van onderwerp en tekst van e-mail naar het Engels, Frans of Spaans
  • Factuurlay-out vastleggen bij relatie¬†
  • Veld 'Aanhef' bij relatie vertalen (indien placeholder [heading] wordt gebruikt in tekst van e-mail)
  • Veld 'Onderwerp' op factuur vertalen (indien placeholder [Subject] wordt gebruikt in onderwerp en tekst van e-mail).

Hieronder wordt beschreven hoe een factuurlay-out in een vreemde taal bij de relatie wordt vastgelegd.

Factuur lay-out in vreemde taal vastleggen bij relatie

Open de module Adresboek, zoek en open de kaart van de relatie waarbij je de Engelse, Franse of Spaanse factuurlay-out wilt vastleggen.

Klik linksboven in je scherm op de knop Bewerken en open het tabblad Extra.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld Factuurlay-out. In het nu geopende scherm selecteer je de factuurlay-out die je bij de relatie wilt vastleggen.