In Yuki is het mogelijk om Engelse, Franse of Duitse verkoopfacturen en herinneringen en/of aanmaningen aan te maken en deze vervolgens handmatig of automatisch te versturen naar je klanten.

Voor het aanmaken van een (periodieke) verkoopfactuur in een vreemde taal moet je de volgende stappen doorlopen:

• Vertalen omschrijving van verkoopartikel¬†
  • Aanmaken factuur lay-out
    • Indien gewenst, vertalen van onderwerp en tekst van e-mail naar het Engels, Frans of Duits¬†
  • Vastleggen factuur lay-out bij relatie¬†
  • Vertalen veld 'Aanhef' bij relatie (indien placeholder [heading] wordt gebruikt in tekst van e-mail)
  • Vertalen veld 'Onderwerp' op factuur (indien placeholder [Subject] wordt gebruikt in onderwerp en tekst van e-mail).

Hieronder wordt beschreven hoe een factuur lay-out in een vreemde taal bij de relatie wordt vastgelegd.

Factuur lay-out vastleggen bij relatie

Open de module 'Relatiebeheer', zoek en open de kaart van de relatie waarbij je de Engelse, Franse of Duitse factuur lay-out wilt vastleggen.

Klik linksboven in je scherm op de knop 'Bewerken' en open het tabblad 'Extra'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld 'Factuur lay-out'. In het nu geopende scherm selecteer je de factuur lay-out die je bij de relatie wilt vastleggen.