In Yuki kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een verkoopfactuur apart te verwerken en daardoor direct af te drukken en vervolgens per gewone post te versturen naar je klant.

TIP!

In de module Adresboek kun je gebruik maken van de functie Etiketten om de te versturen envelop te adresseren.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm de werklijst Te verzenden facturen

Open vervolgens de verkoopfactuur die je apart wilt verwerken en per post versturen door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende verkoopfactuur.

Het volgende scherm wordt geopend:

Door te klikken op de knop Verwerken wordt de verkoopfactuur daadwerkelijk verwerkt in je administratie en vervolgens afgedrukt.