Wanneer je bij de factuurinstellingen in het veld 'Verzendwijze' hebt aangegeven dat alle verkoopfacturen per gewone post moeten worden verzonden, wordt de factuur afgedrukt en vervolgens verwerkt in je administratie in Yuki.

De afgedrukte verkoopfactuur kan vervolgens per gewone post worden verstuurd.

LET OP!

In de module 'Relatiebeheer' kun je gebruik maken van de functie 'Etiketten' om de te versturen envelop te adresseren.

Open de module Verkoop, klik op 'Facturen' en vervolgens op 'Te verzenden facturen'.

Open vervolgens de verkoopfactuur die je apart wilt verwerken door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende verkoopfactuur.

Klik in de nu geopende verkoopfactuur op de knop 'Verwerken' om de factuur apart te verwerken.

Door te klikken op de knop 'Verwerken' wordt de verkoopfactuur afgedrukt en verwerkt in je administratie.