Wanneer je bij de factuurinstellingen in het veld Verzendwijze hebt aangegeven dat alle verkoopfacturen per gewone post moeten worden verzonden, wordt de factuur afgedrukt en vervolgens verwerkt in je administratie in Yuki.

De afgedrukte verkoopfactuur kan vervolgens per gewone post worden verstuurd.

LET OP!

In de module Adresboek kun je gebruik maken van de functie Etiketten om de te versturen envelop te adresseren.

Open de module Verkoop, klik op Facturen en selecteer vervolgens de werklijst Te verzenden facturen.

Open vervolgens de verkoopfactuur die je apart wilt verwerken door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende verkoopfactuur.

Klik in de nu geopende verkoopfactuur rechtsonder op de knop Klaar om te verwerken om de factuur apart te verwerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Door te klikken op de knop Verwerken wordt de verkoopfactuur daadwerkelijk verwerkt in je administratie en vervolgens afgedrukt.