Wanneer je bij de verkoop instellingen in het veld Verzendmethode hebt aangegeven dat alle verkoopfacturen per gewone post moeten worden verzonden, wordt de factuur afgedrukt en vervolgens verwerkt in je administratie in Yuki.

De afgedrukte verkoopfactuur kan vervolgens per gewone post worden verstuurd.

TIP!

In de module Adresboek kun je gebruik maken van de functie Etiketten om de te versturen envelop te adresseren.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Verkoopfacturen en selecteer vervolgens de werklijst Te verzenden facturen.

Open vervolgens de verkoopfactuur die je apart wilt verwerken door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende verkoopfactuur.

Klik in de nu geopende verkoopfactuur rechtsonder op de knop Klaar om te verwerken om de factuur apart te verwerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Schermvoorbeeld om te controleren of de factuur er correct uitziet. Selecteer desgewenst een andere factuurlay-out.

Vanuit dit schermvoorbeeld kan de verkoopfactuur worden afgedrukt of gedownload door rechtsboven in het scherm te klikken op de iconen Afdrukken of Downloaden.

Door te klikken op de knop Verwerken wordt de verkoopfactuur daadwerkelijk verwerkt in je administratie en vervolgens afgedrukt.