Wanneer je bij de Verkoop instellingen hebt aangegeven dat alle verkoopfacturen per gewone post moeten worden verzonden, wordt de factuur afgedrukt en vervolgens verwerkt in je administratie in Yuki. 

De afgedrukte verkoopfactuur kan vervolgens per gewone post worden verstuurd.


Om de ingestelde verzendmethode van je verkoopfacturen te controleren en/of te wijzigen klik je in de navigatiebalk op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Verkoop instellingen. Onder Factuuraflevering vind je in het veld Verzendmethode de ingestelde verzendmethode. 


TIP!

In de module Adresboek kun je gebruik maken van de functie Etiketten om de te versturen envelop te adresseren.


Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm de werklijst Te verzenden facturen

Open vervolgens de verkoopfactuur die je apart wilt verwerken door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende verkoopfactuur.

Klik in de nu geopende verkoopfactuur op de knop Klaar om te verwerken om de factuur apart te verwerken.Het volgende scherm wordt geopend:Klik op de knop Schermvoorbeeld om te controleren of de factuur er correct uitziet. Selecteer desgewenst een andere factuurlay-out.Vanuit dit schermvoorbeeld kan de verkoopfactuur worden afgedrukt of gedownload door te klikken op de iconen Afdrukken of Downloaden.


Door te klikken op de knop Verwerken wordt de verkoopfactuur daadwerkelijk verwerkt in je administratie en vervolgens afgedrukt.