Ook een verkoopfactuur die je apart verwerkt kun je per e-mail versturen.

Open de module Verkoop, klik op 'Facturen' en vervolgens op 'Te verzenden facturen'.

Open vervolgens de verkoopfactuur die je apart wilt verwerken door te klikken op de omschrijving van de desbetreffende verkoopfactuur.

Klik in de nu geopende verkoopfactuur op de knop 'Verwerken' om de factuur apart te verwerken.

In het veld 'E-mailadres' wordt het e-mailadres getoond dat al is ingevoerd bij de klant:

• als dit e-mailadres van het type 'Werk' is en je voert hier een nieuw e-mailadres in dan wordt het nieuwe e-mailadres aan de relatiekaart toegevoegd als e-mailadres van het type 'Factuur'.
  • als dit e-mailadres van het type 'Factuur' is en je voert hier een nieuw e-mailadres in dan wordt het getoonde (oude) e-mailadres op de relatiekaart vervangen door het nieuwe e-mailadres.

Is er geen e-mailadres ingevoerd bij de klant dan wordt het nieuwe e-mailadres bewaard als type 'Factuur'.

Klik op de knop 'Verwerken' om de aparte verkoopfactuur te verwerken in de financiƫle administratie en daadwerkelijk per e-mail naar je klant te versturen.