Wanneer je bij factuurinstellingen in het veld 'Verzendwijze' hebt aangegeven dat alle verkoopfacturen per e-mail of waar mogelijk per e-mail moeten worden verzonden en je meerdere verkoopfacturen tegelijkertijd verwerkt, worden ze automatisch per e-mail naar je klant verstuurd (mits deze een e-mailadres heeft).

LET OP!

De begeleidende tekst die met de e-mail wordt verstuurd, kan worden aangepast bij de factuur lay-out.

Open de module Verkoop, klik op 'Facturen' en vervolgens op 'Te verzenden facturen'.

Selecteer één of meer facturen die je per e-mail wilt versturen naar je klanten.

Door te klikken op de knop 'Verwerken' heb je eerst nog de mogelijkheid om nog enkele instellingen te controleren en/of te wijzigen:

• De getoonde factuur lay-out is vastgelegd bij de factuurinstellingen.  Selecteer hier desgewenst een andere factuur lay-out.
  • De getoonde factuurdatum is altijd de datum van vandaag. Selecteer hier desgewenst een andere factuurdatum.
  • Klik op 'Schermvoorbeeld' om te controleren of de facturen er correct uitzien. Selecteer desgewenst een andere factuur lay-out.

Klik op 'Verwerken' om de facturen te verwerken in de administratie en daadwerkelijk te versturen per e-mail..