Prijslijsten worden gebruikt om prijsstructuren voor groepen gebruikers vast te leggen en de btw te sturen. Prijsovereenkomsten kun je gebruiken om individuele prijsafspraken met je klant(en) vast te leggen.

Prijsovereenkomsten bekijken

Je kunt de prijsovereenkomsten met een bepaalde klant of van een specifiek verkoopartikel bekijken.

Prijsovereenkomst(en) met bepaalde klant

Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties. Klik in het nu geopende scherm op het icoon Klanten, zoek en  open de relatiekaart van een klant en klik op Prijsovereenkomsten.

Het volgende scherm wordt geopend:

Prijsovereenkomst(en) van specifiek artikel

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Verkoopartikelen en vervolgens op de omschrijving van het artikel waarvan je de vastgelegde prijsovereenkomsten wilt bekijken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op Prijsovereenkomsten.

Je ziet nu alle relaties waarvoor een prijsovereenkomst is vastgelegd bij het verkoopartikel.