De volgende factuurlay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Factuurkolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Thema
  • Logo positionering
  • Specificatie instellingen
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Verkoop instellingen en scroll naar Factuurlay-outs.

Om een bestaande factuurlay-out te wijzigen klik je op de regel van de desbetreffende factuurlay-out.

Klik rechtsboven in je scherm op de knop E-mail template om het onderwerp en de tekst van de e-mail van verkoopfacturen aan te passen die je per e-mail gaat versturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In de tekst en in het onderwerp kun je ook variabele gegevens opnemen door zogenaamde placeholders te gebruiken. Die placeholders staan altijd tussen vierkante haken en hebben een specifieke naam.

Er wordt een overzicht getoond van alle placeholders die je kunt gebruiken door te klikken op het i-tje achter E-mail tekst.

TIP!

De waarde van de placeholder [Heading] wordt automatisch opgehaald uit het veld Aanhef op het tabblad Extra van de relatiekaart van de klant.