De volgende factuurlay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Factuurkolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Logo positionering
  • Specificatie instellingen
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik op Factuurinstellingen en scroll naar Lay-outs.

Om een bestaande factuurlay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuurlay-out.

Als je besluit verkoopfacturen per e-mail te gaan versturen, kun je hier ook het onderwerp en de tekst van de e-mail aanpassen.

In de tekst en in het onderwerp kun je ook variabele gegevens opnemen door zogenaamde placeholders te gebruiken. Die placeholders staan altijd tussen vierkante haken en hebben een specifieke naam.