De volgende factuur lay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Factuurkolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Logo positionering
  • Specificatie instellingen
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik op Factuurinstellingen en scroll naar Lay-outs.

Om een bestaande factuur lay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuur lay-out.

Voor het aanmaken van een nieuwe factuur lay-out klik je op de knop + Nieuwe lay-out.

Als je besluit verkoopfacturen per e-mail te gaan versturen, kun je hier ook het onderwerp en de tekst van de e-mail aanpassen.

In de tekst en in het onderwerp kun je ook variabele gegevens opnemen door zogenaamde placeholders te gebruiken. Die placeholders staan altijd tussen vierkante haken en hebben een specifieke naam.