De volgende factuur lay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Factuurkolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Logo positionering
  • Specificatie instellingen
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik op Factuurinstellingen en scroll naar Lay-outs.

Om een bestaande factuur lay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuur lay-out.

Voor het aanmaken van een nieuwe factuur lay-out klik je op de knop + Nieuwe lay-out.

Voeg een urenspecificatie toe bij facturatie van werkzaamheden.

Voor meer informatie zie de module 'Uren'.